Business Executive coaching

Business executive coaching is gericht op ondernemers, variërend van ZZP’er tot DGA.

Op basis van mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers ondersteunen op gebieden van verkoopbeleid, personeelsbeleid, management structuur, organisatie management en of leiderschapsstijlen.  Ik gebruik Breakthrough Strategische Interventie als uitgangspunt om het beste uit de mens te halen. Bij de ‘zakelijke coaching’ is er veel aandacht voor de mens achter de ondernemer.

Vaardigheden:
In de mens zit alle kennis en vaardigheden al besloten. Misschien heb je het nog nooit waargenomen of nooit gebruikt; dat wil niet zeggen dat het er niet zit. Het enige wat je hoeft te leren is hoe hiermee om te gaan. Maar ook die kennis ligt reeds in jezelf besloten.

Inzicht in jouw handelen, jouw denken, maar vooral jouw voelen zijn onmisbaar in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Breakthrough lifeclass Strategische Interventie zorgt op een inspirerende wijze voor duurzame resultaten door inzet van korte en krachtige trajecten, waarbij de mens centraal staat.

Individu
Resultaatgerichtheid en realisme is de basis tijdens mijn coaching.
Het vergroten van het zelfsturende vermogen vormt altijd de rode draad. Ik ondersteun tot het komen van veranderde gedragspatronen en/of denkpatronen en/of gevoelens. Het individu staat bij mij  centraal met de eigen, specifieke ontwikkelbehoefte.

contact