Effectiviteit

Effectiviteit

De voordelen van een frequente massage zijn groot. Het werkt ontspannend, vermindert opkomende pijnklachten, zorgt voor soepele spieren en gewrichten en houdt het lijf energiek.

Eens in de zoveel tijd kunt u een masseur langs laten komen, maar logistiek gezien is dat niet voor elke medewerker een uitkomst. Met een druk schema is die frequente massage in de praktijk vaak niet haalbaar. Dat verandert met de komst van een massagestoel. Hiermee kan op elk gewenst moment van de dag gemasseerd worden. Precies wanneer het uw medewerker uitkomt en zonder extra kosten voor u.

Een massagestoel is laagdrempelig, betaalbaar en effectief in gebruik.
Men houdt de kleding gewoon aan en in slechts 15 minuten is uw medewerker weer opgeladen om er weer vol tegenaan te gaan. De kosten per massage zijn maar een fractie van die van een echte masseur. Bovendien leveren onze massagestoelen een medisch bewezen positief effect op het terugdringen van rug- nek en schouderklachten op.

Aan het begin van elk massageprogramma wordt door de robotmassagestoel een bodyscan gemaakt, zodat de stoel weet waar hij moet masseren. Het programma wordt volledig automatisch aangepast en ingesteld op het lichaam van de gebruiker. Zo kan de meest effectieve massage worden gegarandeerd, persoonlijk voor iedere werknemer.

CreativeCare®

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw woonplaats(verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht