Exploitatie

Exploitatie

Wellness is een trend die onverminderd doorgaat. Mensen leven steeds bewuster, eten gezonder en zoeken steeds vaker ontspanning voor een betere balans in het leven. Een behandeling op een professionele massagestoel geeft direct die ontspanning waar men naar zoekt. Comfort Living biedt effectieve, betaalbare massage voor uw klanten of medewerkers.

De massagestoel voert een volautomatische bodyscan uit. Er wordt rekening gehouden met de ruglengte en rugkromming van de gene die in de stoel ligt. U hoeft dus helemaal niets te doen.

Onze topkwaliteit massagestoelen bieden vele commerciële exploitatiemogelijkheden voor bijvoorbeeld sauna’s, beautysalons, fitnesscentra, hotels, kapsalons, zonnebankcentra, airports etc.

Op eenvoudige wijze kan de omzet worden verhoogd met minimale inspanning en investering. Naast deze directe financiële voordelen van een korte terugverdientijd, een aantal voordelen voor u op een rij:

  • U biedt een zeer gewaardeerde extra service aan uw cliënten terwijl uw medewerkers de handen vrij hebben voor andere werkzaamheden.
  • Wat dacht u ervan om uw cliënten op te vangen als ze te vroeg zijn. De Wellness beleving begint direct als ze bij u binnen stappen. Wachttijd is nog nooit zo fijn geweest!
  • Voorafgaand aan een van uw behandelingen de cliënten laten masseren door de massagestoel, zodat de diepliggende spieren losgemaakt zijn. Ontspannen cliënten werkt een stuk aangenamer voor u en uw medewerkers.
  • Onze stoelen nemen niet veel ruimte in beslag. En hoekje met een kamerscherm en een paar leuke planten en uw eigen Wellness point is gecreëerd.
  • Al onze massagestoelen zijn naar wens uit te rusten met een muntautomaat. Kies een klein bedrag om het laagdrempelig te houden, dat zorgt voor steeds terugkerende enthousiaste klanten!