LR Health & Beauty

LR is een Duits bedrijf dat al reeds sinds 1985 erg succesvol is in de Health & Beauty marktsegmenten. LR gebruikt het Direct Sales systeem, wat betekend dat je direct vanaf de fabriek kan inkopen, maar ook eventuele businesspartners de kans bied om zelf een organisatie te bouwen. Zo ontstaat de mogelijkheid om een zelfstandig een volwaardig salaris op te bouwen of om gewoon wat extra bij te verdienen.
LR producten staan voor absolute topkwaliteit en aantrekkelijke prijzen.

LR heeft een zeer uitgebreid gamma van meer dan 650 producten. Zo heb je veel aan je klanten te bieden en is er voor ieder wat wils. Zelf kan je uiteraard ook beslissen om je op één categorie van producten toe te leggen.
Vele producten zijn voorzien van kwaliteitskeurmerken van het SGS Fresenius instituut, het IASC en/of Dermatest.

LR is passie, verantwoordelijkheid, vertrouwen.
Het doel en de verantwoordelijkheid van LR is alle mensen de kans geven zijn levenskwaliteit te verbeteren. Dit doen we met innovatieve en commerciële producten, een aantrekkelijk ondernemingsmodel voor de Businesspartners, verschillende groei perspectieven voor alle medewerkers en een uitstekende kwaliteit en competentie in alles wat LR doet.

Passie:
passie voor de mensen, voor de producten en de onderneming. Bij LR en haar partners staat de mens in het middelpunt. Al het doen en handelen in deze onderneming draait om het succes van de Partners.
LR heeft het tot haar passie gemaakt, andere mensen succesvol te maken. De succesvolle LR Partners hebben het reeds erkend: je werkt niet met LR, je leeft met LR.

Vertrouwen: Presenteren partners
onbeperkt betrouwbaar voor leveranciers, samenwerkingspartners, medewerkers en natuurlijk de Businesspartners.
LR is fair, transparant en eerlijk. LR maakt de onderneming niet over de rug van mensen, maar samen met en voor mensen. Bij LR kan iedereen met betrokkenheid en wil helemaal de top bereiken.

Verantwoordelijkheid: Samen bij LR
wij handelen als “goede burgers” verantwoordelijk in de omgang met ons milieu. LR producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de hoogste standaards. Als wereldwijde onderneming denkt LR toch lokaal en kent zij verantwoordelijkheid voor de mensen en de landen, waarin LR actief is. LR neemt wereldwijd in de LR markten concreet verantwoordelijkheid met het LR GLOBAL KIDS FUND, bijvoorbeeld in lokale liefdadigheidsprojecten.

LR Health & Beauty   AHLEN, Duitsland
LR Health & Beauty GmbH, meldt wederom een succesvol boekjaar. Met een omzetgroei van minimaal drie procent tot een wereldwijd totaal van 235 miljoen euro, begon LR ook dit jaar weer met een zeer efficiënte winstontwikkeling. Ondanks de moeilijke marktomstandigheden in vooral Europa, heeft het bedrijf zich positief ontwikkeld en de koers gezet voor toekomstige groei.
LR heeft 1200 werknemers, waarvan 500 op het hoofdkantoor te Ahlen, Duitsland. Wereldwijd zijn we actief in meer dan 30 landen en hebben meer dan 300.000 Business partners.
LR heeft een pakket van 650 verschillende producten in diverse productgroepen.
Bron: (BUSINESS WIRE)

Jarenlange ervaring
Vanaf de oprichting in 1985 is het in Ahlen gevestigde bedrijf uitgegroeid tot een van ’s werelds meest toonaangevende leveranciers van gezondheids- en schoonheidsproducten via rechtstreekse verkoop. Oorspronkelijk had het bedrijf het idee om kwalitatief hoogstaande, maar betaalbare parfums te verkopen via externe en onafhankelijke verkooppartners. Dit legde de basis voor het bedrijf. Vandaag de dag bestaat het uitgebreide aanbod uit parfums, voedingssupplementen, verzorgingsproducten en cosmetica.

LR is een toegewijde expert in aloë vera producten in zowel de health- als de beautybranche. Met een jaarlijkse oogst van 4,2 ton biologisch geteelde Aloë Vera Barbadensis Miller, wat overeenkomt met 24 miljoen blaadjes van de ‘lelie van de woestijn’, is LR de grootste producent van hoogwaardige aloë Vera producten.

Website: CreativeCare LR Partner Site

Wil je meer weten?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je woonplaats

  Je bent?
  VrouwMan

  Wat is je achtergrond?

  Wat is de voornaamste reden dat je op zoek bent naar een manier om inkomen te genereren?
  meer geld verdienenvan huis uit werkenmeer vrije tijdeigen baas zijnextra pensioen opbouwenzelf mijn inkomen kunnen bepalen

  Heb je al eerder zelfstandig gewerkt?
  JaNee

  Hoeveel zou je ervoor over hebben om je eigen bedrijf te starten?
  € 100-200€ 200 - 400€ 400- 600

  Heb je momenteel werk?
  JaNee

  Wat is je leeftijd?
  tussen 20 en 30 jaartussen 30 en 40 jaartussen 40 en 50 jaartussen 50 en 60 jaar60 jaar en ouder

  Ben je in het bezit van een rijbewijs en auto?
  JaNee

  Hoeveel uur heb je per week beschikbaar?
  5 - 10 uur10 -15 uur15 - 20 uurmeer dan 20 uur

  Waarvan ken je ons?
  AdvertentieInternetVan iemand anders

  Als je gebeld wilt worden: wanneer ben je het beste bereikbaar?
  In de ochtendin de middagin de avond

  je telefoonnummer?