Visie CreativeCare

Visie:

Het Universum is verandering. Onze gedachten maken onze  wereld.
Alles wat we ervaren, hebben we zelf betekenis gegeven.

Missie:

Ik help mensen inzicht te geven in waarom ze doen zoals ze doen. Ik help ze in balans te komen op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en financieel gebied.

De signalen:

Wanneer we  ergens pijn krijgen of zelfs ziek worden hebben we vaak al langer signalen ontvangen die we genegeerd hebben. Als oud verpleegkundige heb ik dat bij veel mensen gehoord. “Had ik toen maar naar mijn lichaam of onrust geluisterd”, zeggen veel mensen. Vermoeidheid, Pijn en Stress zijn symptomen en signalen van onbalans. Verstoorde energie die zich vaak uiten in fysieke en emotionele klachten. Wanneer we niet luisteren naar onze lichamelijke en mentale signalen en het soms tot in de lengte van jaren negeren, lopen zaken uit de hand. U krijgt klachten en wordt ziek!

Maar er is goed nieuws; U kunt dit zelf veranderen. In je eentje is dat soms moeilijk en vraagt u zich af; “Hoe doe ik dat nu?” en “ik heb iemand nodig die me stimuleert en ondersteund”. Ik wil het graag samen met iemand doen, ik kan het niet alleen”

Door oprechte aandacht voor u als compleet mens te hebben en op alle vlakken oplossingen of ondersteuning te bieden wil CreativeCare balans in uw leven brengen.

Vragen die aan mij gesteld worden zijn:Presenteren partners

 • Ik heb het altijd ‘druk, druk, druk’. Hoe ga ik beter om met alle stress?
 • Als ik ’s ochtends op sta voel ik me al moe. Wat kan ik doen om mij vitaler te voelen?
 • Ik ben er vooral voor anderen. Hoe zorg ik beter voor mijzelf?
 • Twee weken na alle goede voornemens verval ik weer in mijn oude gedrag. Hoe verander ik telkens terugkerende patronen?
 • Eigenlijk vind ik mijzelf een slappeling dat ik het niet volhoud. Hoe zorg ik er voor dat ik meer tevreden ben met mijzelf?
 • Ik wil meer gaan bewegen maar weet niet waar en hoe ik moet beginnen.
 • Vroeger bruiste ik van de energie. Hoe kan ik dat gevoel weer terugkrijgen?

Ervaart u;

 • faalangst, zelf- onderschatting, verlatingsangst of uitingsangst
 • (onderdrukte) boosheid of problemen met autoriteiten (bijvoorbeeld vader of baas)
 • chronische vermoeidheid, overspanning of gespannenheid
 • innerlijke onrust, gejaagdheid of prestatiedrang
 • concentratiestoornissen of slaapstoornissen
 • problemen op het gebied van werk en relaties, of met het vinden van de roeping

Door oprechte aandacht voor u als compleet mens te hebben en op alle vlakken oplossingen of ondersteuning te bieden wil CreativeCare balans in uw leven brengen.

We begeleiden zowel individuele personen als groepen van mensen.

Ik integreer alle vormen van coaching, omdat u een compleet persoon bent. Geest en lichaam zijn immers niet gescheiden!
mentale of geestelijke coaching, emotionele of gevoelsmatige coaching, fysieke coaching, lichaam en energie  en spirituele coaching.

Ik doe dat in verschillende vormen;

 • Personal coaching (coaching van één persoon)
 • Team coaching (coaching van teams)
 • Business coaching (coaching van en voor ondernemers)
 • Systemisch coaching (coaching van een kleine groep mensen)

CreativeCare is gespecialiseerd in integrale leefstijlcoaching  en richt zich op mensen die niet lekker in hun vel zitten en onvoldoende balans in hun leven ervaren. De kracht van CreativeCare is dat we een integrale aanpak hebben die gericht is op samenhang tussen het fysieke, sociaal-emotionele, spirituele én mentale. Omdat er op alle 4 gebieden gecoacht wordt, zijn de resultaten diepgaand en blijvend.  Wat uw vraag en doelstelling ook is, wij kijken naar uw hele plaatje.

Coaching van en voor ondernemers

Gezonde werknemers in een gezond bedrijf
Uw verzuimcijfers alles behalve misselijk? Waar wacht u nog op?
Ook geschrokken van de uitkomsten van het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) binnen uw bedrijf?
Met meer aandacht voor preventie zorgt u voor een gezondere werkomgeving, waarbij het werkplezier en de productiviteit van uw mensen toeneemt, en de kans op langdurige uitval vermindert.

Vakbekwaamheid alleen is niet voldoende om goed te presteren. Vitale werknemers zijn simpelweg productiever. Als werkgever kunt u hier aan bijdragen. Sterker nog, u wordt geacht een gezond werkklimaat te creëren voor uw medewerkers. Vitaliteit van uw organisatie start met de vitaliteit van uw medewerkers. Met een multidisciplinaire aanpak door een professioneel opgeleide coach werkt CreativeCare aan een gezondere leefstijl voor iedere werknemer binnen uw organisatie.

Onze aanpak kenmerkt zich door onze integrale en pragmatische benadering van balans en vitaliteit. We werken met uw medewerkers aan 4 verschillende dimensies: op fysiek, sociaal-emotioneel, mentaal en spiritueel vlak én aan hun mate van pro-activiteit.
CreativeCare®

Henk van Dijk,
Telefoon: 06- 24 95 92 11

contact

 

Gezondheid algemeen