Mastermind Cursus in ‘s-Hertogenbosch

De Mastermind is een cursus om  te leren hoe je op alle levensgebieden de resultaten gaat krijgen die je écht wilt!

Op donderdagavond 1 November 2012, van 19.30 uur tot 21.00 uur, starten CreativeCare en TianShu de vernieuwde serie Mastermind cursussen in Sociaal Cultureel Centrum “De Helftheuvel” te ’s-Hertogenbosch.

Gedurende 6 weken zullen groepen van 8 tot 12 personen met gelijkgestemden elkaar helpen te groeien en het beste uit henzelf te halen.  Aan de hand van een boek dat ze samen bestuderen delen ze daarnaast diepere inzichten over de kracht van het denken en hoe ze met een creatieve geest zélf de resultaten in hun leven kunnen bepalen.  Als mensen een commitment aan willen gaan om 6 weken lang, anderhalf uur per week, in een kleine groep te leren hoe ook zij het leven weer in eigen hand kunt nemen, dan nodigen CreativeCare en TianShu  mensen van harte uit deel te nemen aan de Mastermind groepen waarmee zij weer gaan opstarten.

Trainer Henk van Dijk legt uit;  “Deelnemers gaan ontdekken dat het niet de omstandigheden of andere mensen om hen heen zijn die hun “lot” of  “geluk” bepalen, maar dat zij dat zelf zijn!  Zij leren welke beperkende gedachten hen tegenhouden te worden wie en wat ze écht graag willen zijn. Ze gaan weer dúrven te dromen en beseffen dat zij zelf bepalen welke doelen zij in hun leven willen stellen. Ze leren zelf te beslissen of ze die doelen gaan bereiken. Verder is het gewoon leuk en genieten we van het samenwerken. We lachen wat af”.

De cursus zal gegeven worden in samenwerking met de praktijk voor traditionele Chinese geneeskunde: “TianShu”.

www.creativecare.nl/mastermind

 Voor meer informatie neem contact op.

CreativeCare

Henk van Dijk
Admiraliteitslaan 402

Tel: 073-6231884
Tel: 06-24959211

info@creativecare.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.